- Şef Usulü
- Temel Pişirme Teknikleri
- Fırında Bonfile Nasıl Yapılır?
Fırında Bonfile Nasıl Yapılır?
Fırında pişirme tekniği nedir, diğer pişirme tekniklerinden farkı ve özelliği nedir? Fırında bonfile nasıl yapılır?
16.10.2020- 19B
- 180
- Kaydet
Bu haftaki videomuzla fırında pişirme teknikleri ile ilgili yöntemlere giriş yapıyoruz.
Fırında pişirme tekniği nedir, ne işe yarar, diğer pişirme tekniklerinden farkı ve özelliği nedir?
Biz bu farkı et çeşitleri içinde lezzeti, yumuşaklığı ve farklı soslarla yapılan tarifleri ile özel bir yeri olan bonfile eti üzerinden göstermek istedik. Ve sizler için bonfile etini bütün olarak mühürlendikten sonra fırında nasıl pişirildiğine, pişirme öncesi ve sonrası dikkat edilmesi gereken püf noktalarına olabildiğince yer vermeye çalıştık.
Eğer sizler de bir etten son derece lezzetli sonuçlar elde etmek istiyorsanız, bu görmüş olduğunuz basit ama bir o kadar önemli teknikleri mutlaka uygulayın, uygulatın ve karşılığında sevdiklerinizden övgüler kapın!
Şimdi sizleri bu enfes fırında bütün bonfile ve patates tarifi için mutfağa alalım!
Geçmişe ait mutfak eğitimlerimizin tamamına Şef Usulü üzerinden ulaşabilir, ‘Kısık Ateş Tv’ YouTube kanalımıza abone olarak bizleri anlık takip edebilirsiniz!
Gelecek hafta görüşmek üzere, şimdilik hoşça kalın.
Yorumlar (4)
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler
Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?
Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!