- Şef Usulü
- İleri Kesim Teknikleri
- Bütün Tavuk Nasıl Parçalanır?
Bütün Tavuk Nasıl Parçalanır?
Ziyan etmeden bütün bir tavuğun profesyonel olarak nasıl parçalandığını ve daha fazlasını öğrenmek için tıklayın!
28.02.2020- 41B
- 179
- Kaydet
Herkese merhaba!
Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen eğitimlerin ardından gün geçtikçe profesyonelleşmeye başladığınıza inancımız tam. Bu sebeple yavaş yavaş ileri kesim tekniklerine giriş yapabiliriz! 😊
Şimdi sizlere temel mutfak bilgilerinin ve ileri kesim tekniklerinin başında gelen ‘Bütün Tavuk Nasıl Parçalanır’ konusu üzerine bilgilendirmelerde bulunacağız.
Bir bütün tavuğu parçalara ayırmak gözünüzü korkutabilir veya özel tekniklerinden haberiniz olmadığı için gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz… Detaylı ve uygulamalı anlatımı ile karşınızda eğitmen şefimiz Fehmi Samancı var!
Fehmi Şef, deneyimlerinden yararlanarak tamamen doğru tekniklerle bir tavuğu ziyan etmeden nasıl parçalara ayırmamız gerektiğini en basit haliyle anlatıyor…
Sizler de bizim gibi her geçen gün daha da profesyonelleşmek istiyorsanız, tek yapmanız gereken; eğitim videolarımızın sıkı takipçisi olmak ve tabii ki öğrendiğiniz konular üzerine bol bol pratik yapmak!
*Yüklediğimiz tüm videolardan anında haberdar olmak istiyorsanız Kısık Ateş Tv kanalımıza abone olup bildirimleri açmanız yeterli olacaktır.
Sevgiler…
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler
Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?
Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!