- Şef Usulü
- İleri Kesim Teknikleri
- Balık Nasıl Temizlenir ve Filetosu Nasıl Çıkarılır?
Balık Nasıl Temizlenir ve Filetosu Nasıl Çıkarılır?
Balık nasıl temizlenir, balık filetosu çıkarırken nelere dikkat edilir?
06.03.2020- 23B
- 127
- Kaydet
Bildiğiniz üzere geçen hafta ileri kesim tekniklerine giriş yapmıştık ve bir tavuğun doğru tekniklerle nasıl parçalanması gerektiği üzerine detaylı bir video yayınlamıştık. Kaçıranlar bu linke tıklayabilir.
Bugünkü konumuz ise balıklar…
Her işte olduğu gibi balık temizlemenin de önemli incelikleri ve püf noktaları vardır! Balık nasıl temizlenir? Balık filetosu nasıl çıkarılır? Fileto bıçağı nasıl kullanılır?
Uzman şeflerin tercihi gastronomi ekipmanlarına göz atmak için Kısık Ateş Dükkan web sitesini ziyaret edebilir, şeflerin favori ürünlerini bir tıkla keşfedebilirsiniz!
Sizler de bizim gibi her geçen gün daha da profesyonelleşmek istiyorsanız, tek yapmanız gereken; eğitim videolarımızın sıkı takipçisi olmak ve tabii ki öğrendiğiniz konular üzerine bol bol pratik yapmak!
Gelecek hafta Dana Bonfile Nasıl Temizlenir? konusu ile karşınızda olacağız. Şimdilik hoşça kalın.
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler
Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?
Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!