1994’ten beri değişmeyen lezzet ‘’Umudum Cağ Kebap’’
Bugünkü rotamızı Kemalpaşa da bulunan Umudum Cağ Kebap’a çeviriyoruz. Burası aslen Erzurumlu olan bir aile tarafından işletiliyor. İçeri girdiğimizde mis gibi pişmiş et kokularıyla karşılaşıyoruz. Mekanın iç dizaynından tutun da yerlerdeki kaplama mermerlere kadar 27 yıllık tarihi dokusunun hiç bozulmamış olması çok hoşumuza gitti.
Adını çokça duyduğumuz meşe odununda pişirilen ve yüzde yüz kuzudan yapılan cağ kebabı, buranın en çok tercih edilen ve öne çıkan lezzetlerinden biridir. Kebabı dilerseniz cağ da dilerseniz porsiyon olarak sipariş verebiliyorsunuz, üstelik porsiyonu ve doyuruculuğu da oldukça ideal.
Cağ kebabının yanında sunulan yıllardır değişmeyen domates, roka ve sumaklı soğan ile cağ kebabı deneyimimizi taçlandırıyoruz. Cağ kebabının lezzeti ise bizleri adeta nirvanaya çıkartmaya yetiyor 😊 Kebabın yanında gelen sıcacık lavaş ekmeği ile baharat kullanmaya gerek duymaksızın sade et deneyimini yaşıyoruz.
Biz finalimizi kemalpaşa tatlısı ile yapalım diyerek “boool tahin soslu kemalpaşa” sipariş ediyoruz. Yanında da sıcacık esnaf çayıyla noktayı koyuyoruz.
Müşteri memnuniyeti ve kaliteyi savunan işletme; et severlerin yanında sulu yemek severleri de ayrıca düşünmüş!
Kebap yemeği tercih etmeyenler için, Erzurum’un meşhur İspir fasulyesini de değerlendirmelerini gönül rahatlığıyla öneriyoruz.
Mutlaka ama mutlaka cağ kebabı ve tahin soslu kemalpaşa tatlısını deneyin, denettirin! Bizlere lezzetli kebap deneyimini sunan bu sıcacık aile işletmesine bir kez daha teşekkürler...
Adres: Mehmet Akif Ersoy, 178. Sk. No:6, 35730 Kemalpaşa/İzmir
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.