İzmir-Kemeraltı semtinin içinde bulunan Gül Kebap, 4 nesildir aynı kalite anlayışıyla hizmet vermeye devam ediyor. Dükkan 2 katlı ve küçücük olmasına rağmen tam esnaf işi bir lokanta. Nejat Yentürk ile keşif yaptığımız bu noktanın geçmişi oldukça etkileyici.
1949 yılında faaliyete başlayan, işletmesini babadan oğula 4. kuşak devam ettiren ve kendini hiç bozmadan belki de lezzetini daha yukarılara taşıyan bir nokta. Köfte ve dönerin kuzu ve dana eti karışımıyla yapıldığını ve kesinlikle katkı maddesi kullanmadıklarını belirtmek isterim. Kemik suyu gezdirilmiş pidelerini de söylemeden geçemiyorum. Kararsız kalırsanız, döner ve köfteyi aynı tabakta karışık olarak yiyebilmeniz mümkün.
Etinin kalitesi, yemeklerinin lezzeti, servis anlayışı, güler yüzlü ve mütevazi karşılamaları insanı mutlu etmeye yetiyor. O kadar samimi bir otam ki deneyimlediğiniz de hak vereceksiniz.
Başka bir şubesi bulunmayan Gül Kebap, ilk günkü gibi kalaylı bakır tabaklarda köfte ve döner servisi yapmaya devam ediyor. Kısacası burası tam bir lezzet şöleni, bir öğle yemeği için mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.
Son olarak bu güzel ağırlamalarından dolayı Gül Kebap ekibine teşekkür ediyorum :)
Adres: Yenigün, Anafartalar Cd. No:415, 35240 Konak/İzmir
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.