İzmir’de Manisa kebap deyince aklıma gelen ilk yer olduğunu söylemek isterim.
1970 yılından bugüne Kemeraltı çarşısında tarihi Ali Paşa Şadırvanı'nın yanında hizmet veren Doyuran Manisa Kebap’tayız. İşletme sahiplerinin, işlerine duydukları saygı ve sevgi sonsuz olup müşteri memnuniyetine oldukça önem veriyorlar.
Herkesin bildiği üzere kebaplar arasında Manisa Kebap özel bir lezzettir. Bu işin uzmanlık alanı olduğuna inananlardanım.
Manisa Kebabı süt dana etinin sinirleri temizlendikten sonra hiçbir katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan bir kebap çeşididir bununla da kalmayıp hazırlanan kebapların sarıldığı şişler de özeldir. Burada tamamen paslanmaz çelikten özel şişler kullanılmasına önem veriliyor.
Tarihi İzmir fotoğraflarının hakim olduğu iç dekorasyonu ilginizi çekmekle beraber sizleri mutlu hissettirecek. Keyifli zaman geçirirken atmosferin tadını çıkarmayı da unutmayın.
Manisa kebap haricinde, iskenderinin de apayrı bir lezzet olduğunun altını çizmek isterim. Benim gibi kebap severlerin hiç düşünmeden deneyimlemesi gereken bir nokta.
Son olarak ceviz ve tahinli Kemalpaşa tatlısıyla kendinizi ödüllendirin. Şimdiden afiyet olsun.
Adres: Kemeraltı Çarşısı, Konak Mahallesi, 866. Sk. No:14, 35250 Konak/İzmir
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.