1956 yılından bu yana kuşaktan kuşağa aktarılan Cihan Et, lezzet ve kaliteyi bir araya getirerek et severleri tek bir çatı altında buluşturuyor.
Kasaplık ve hayvancılıkla uğraşan daha sonrasında bu meziyeti lezzet durağı haline getiren Cem Yaylacık; Cihan Et restoranlarıyla İzmir’in, Bornova ve Karşıyaka ilçelerinde hizmet veriyor.
Tüm lezzetler, kendilerine ait besi çiftliklerinde tamamen doğal ve kaliteli yöntemlerle yetiştirilen hayvanların yüksek proteinli etleri ile hazırlanıyor. Etin üretiminden, işlenip dinlendirilmesine kadar tüm süreç tamamen Cihan Et kontrolünde gerçekleştiriliyor.
Adeta bir lezzet şöleni haline getirilen et yemeklerinin çeşitliliği ise başınızı döndürmeye yetecek kadar çok. Ayrıca içerisinde himalaya tuzu bulunan dry aged dolapları sayesinde dinlendirilmiş et severlere özel seçeneklere de yer veriliyor.
Biz bugün tercihimizi namını sıkça duyduğumuz “istiridye mantarlı dana spagetti’’den yana kullandık ve ne kadar doğru bir seçim yaptığımızı bir kez daha anlamış olduk. Dana bonfile etinden yapılan tereyağında pişmiş istiridye mantarının döküm tavada erimiş cheddar peyniri ile uyumuna resmen bayıldık.
Bunun yanı sıra özel marine edilmiş et, köfte ve katkısız sosis seçenekleriyle de her damak tadına uygun lezzetlerin olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu sebeple her birini gönül rahatlığıyla yiyerek farklı tatları keşfedebilirsiniz!
Cem Yaylacık Bey’in samimiyeti ve güler yüzlü yaklaşımı, çalışanlarının müşteriye değer veren tutumunun üzerine bir de harika lezzetler eklenince çok keyifli bir öğle yemeği yemiş olduk.
Bu sebeple tüm Cihan Et ailesinin içtenliğine bir kez daha teşekkürler! Umarız sizler de en kısa süre içerisinde Cihan Et lezzetlerini deneyimleme fırsatı yakalayabilirsiniz 😊
Hoşça kalın.
Adres: Birlik, Kazımdirik, 372. Sk. No:85-87, 35100 Bornova/İzmir
Adres: Ataşehir, 6524. Sk., 35620 Çiğli/İzmir
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.