Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem? Pratik ve Kolay Yemek Tarifleri | Kısık Ateş

Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
10.07.2020
Erikli Pratik Tart Tarifi

Mürdüm erikli enfes tart tarifi: Tart hamuru nasıl yapılır? Erikli pratik tart yapmanın püf noktaları nelerdir? İşte detaylar...

40 Dakika
4-6 Kişilik
16B Görüntüleme
Murat Yıldız
Murat Yıldız
Mövenpick Hotel - Executive Chef
19.10.2020
Güveçte Soğan Yahnisi Tarifi

Lokum kıvamında lezzetiyle kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu edebileceğiniz harika bir ana yemek. Soğan yahnisi nasıl yapılır, güveçte arpacık soğan yahnisi tarifi ve püf noktaları!

60 Dakika
6-8 Kişilik
22B Görüntüleme
Kemal Can Yurttaş
Kemal Can Yurttaş
Chef at Aila Restaurant
27.07.2023
Çavdarlı Köy Ekmeği Tarifi

Mis gibi kokusuyla aklınızı başınızdan alacak köy ekmeği tarifi: çavdar unlu köy ekmeği tarifi nasıl yapılır? Lezzetli bir çavdar ekmeği yaparken nelere dikkat edilmelidir? Evde ekmek yapmanın püf noktaları nelerdir? Hepsi ve daha fazlası için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!

90 Dakika
10-12 Kişilik
13B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
08.12.2023
Meyhane Pilavı Tarifi (Lokanta Usulü)

Lif deposu bulgurla hazırlayabileceğiniz en lezzetli geleneksel tariflerden biri meyhane pilavıdır. Türk mutfağının özgün tatlarından olan meyhane pilavı, bulgur, domates, soğan ve biberin mükemmel uyumuyla öne çıkar. Salçalı bulgur pilavı olarak da bilinen, aynı zamanda lokanta usulü bulgur pilavı adıyla da anılan bu lezzet, özellikle meyhane ve lokanta menülerinde sıkça karşımıza çıkar. İçerisine et ya da tavuk eklenerek de zenginleştirilebilen bu tarif, ailenizle veya misafirlerinizle paylaşmak için harika bir seçenektir. Orijinal meyhane pilavı yapmanın püf noktalarını öğrenerek, bu güzel lezzeti sofranıza taşıyabilirsiniz.

50 Dakika
6-8 Kişilik
140B Görüntüleme