Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem? Pratik ve Kolay Yemek Tarifleri | Kısık Ateş

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
27.05.2019
Domates Pilavı Tarifi

Pirinç pilavını her haliyle sevenlerdenseniz, buram buram yaz domatesi kokan bu tarifi sizler için paylaşıyorum. Domatesli pilav nasıl yapılır?

40 Dakika
4-6 Kişilik
36B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
01.04.2020
Café De Paris Soslu Bonfile Tarifi

Herkesin merak ettiği Café de Paris Soslu Bonfile tarifimiz artık yayında! Cafe de Paris Sos tarifi nasıl yapılır? Cafe de Paris soslu dana bonfile yapımı ve püf noktaları için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın.

40 Dakika
1 Kişilik
166B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
21.12.2020
Kerevizli Mercimek Çorbası Tarifi

Bol vitamin içeren kerevizle lezzetlendirilmiş, besleyici ve hafif bir başlangıç. Kerevizli mercimek çorbası tarifi nasıl yapılır?

60 Dakika
6-8 Kişilik
53B Görüntüleme
Simay Başural
Simay Başural
Pınar - Demo Şefi
03.06.2024
Şeftalili Sufle Tarifi

Sufle ve şeftali severler burada mı? 🥰 Yaz aylarının vazgeçilmez tatlılarından biri olmaya aday, çok kolay bir sufle tarifiyle karşınızdayız. Taze şeftalinin mükemmel uyumu ile hazırlanan bu enfes sufle, hem hafif hem de pratik. Kolayca bulabileceğiniz malzemelerle evde yapabileceğiniz bu tarifi, özel davetlerinizde ya da sevdiklerinize sürpriz yapmak istediğinizde tercih edebilirsiniz. Şeftalili sufle, benzersiz tadı ve göz alıcı sunumuyla herkesin beğenisini kazanacak. Tarifi adım adım takip ederek siz de mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz. Şeftalili sufle tarifinin detayları için hemen tıklayın!

50 Dakika
4-6 Kişilik
5B Görüntüleme