Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem? Pratik ve Kolay Yemek Tarifleri | Kısık Ateş

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
08.05.2019
Semizotu Salatası Tarifi

Bol cevizli beyaz peynirli ve son derece sağlıklı bir salata yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı... Semizotu salatası nasıl yapılır?

15 Dakika
2 Kişilik
19B Görüntüleme
Serkan Çakır
Serkan Çakır
Executive Chef
20.05.2021
Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası Tarifi

Tavuk suyuna tel şehriye çorbası nasıl yapılır? Terbiyeli tavuk suyu çorbası tarifi nasıl yapılır? Tavuk suyu çorbası için gerekli malzemeler nelerdir? Nefis şehriyeli tavuk suyu çorbası tarifi için tıklayınız!

40 Dakika
4-6 Kişilik
72B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
21.02.2023
Fellah Köfte Tarifi

Fellah köftesi, Kürt köftesi, Arap köftesi, sarımsaklı köfte, bulgur köftesi veya zeyitli köfte adlarıyla bilinen bulgurdan yapılan bir köftedir. İnce bulgurla yapılan en güzel köfte tariflerinden, Fellah Köfte nasıl yapılır? Fellah Köfte tarifinin malzemeleri ve püf noktaları nelerdir? Orijinal Fellah Köftenin sosu nasıl yapılır, bol sarımsaklı domatesli bu sosun püf noktaları nelerdir? Peki, fellah köfte buzluğa atılır mı? Tüm detaylar için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!

70 Dakika
6-8 Kişilik
55B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
13.07.2023
Yaban Mersinli Cheesecake Dondurma Tarifi

İştah kabartan enfes bir dondurma tarifiyle karşınızdayız! 😊😍 Kat kat cheesecake dondurma lezzeti: Yaban mersinli cheesecake dondurma tarifi nasıl yapılır? Cheesecake lezzetinde dondurma yapmak için gerekli malzemeler nelerdir? İşte detaylar...

50 Dakika
6-8 Kişilik
6B Görüntüleme