Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem?

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
01.10.2021
Kimyonlu Domates Kızartması Tarifi

Lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklardan kimyonlu domates kızartması tarifi! Az malzemeyle kısa sürede hazırlayabileceğiniz enfes kimyonlu domates kızartması yapmanın püf noktaları nelerdir?

20 Dakika
2-4 Kişilik
55B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
26.05.2021
Siyah Sarımsaklı Patates Tarifi

Siyah sarımsaklı fırında patates tarifi nasıl yapılır? Nefis soslu fırında patates tarifi için gerekli malzemeler nelerdir? Siyah sarımsaklı fırında patates yapmanın püf noktaları nelerdir?

40 Dakika
2-4 Kişilik
14B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
11.06.2021
Pastırma Cipsli Bostan Patlıcan Tarifi

Bu lezzete hayran kalacaksınız! Nefis bir ara sıcak niteliğinde pastırma cipsli bostan patlıcan tarifi nasıl yapılır? Pastırmalı cipsli patlıcan tarifi için gerekli malzemeler nelerdir?

50 Dakika
2 Kişilik
14B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
05.06.2024
Yaban Mersinli Yulaflı Crumble Tarifi

Bugün sizinle, son zamanların en popüler tatlarından biri olan meyveli crumble tarifini paylaşıyoruz! Bu popüler tatlı, kolay yapımı ve eşsiz lezzetiyle herkesi cezbediyor. Hafif ekşi yaban mersinlerinin enfes tadı, çıtır çıtır hamurun kıvamıyla buluşuyor. Üstelik vanilyalı dondurma ve Antep fıstığı ile tamamlanan bu lezzet, sofranıza hem görsel bir şölen hem de doyumsuz bir tat katacak. Şimdi gelin, sevdiklerinizi mutlu edecek bu tarifi birlikte deneyelim! 😊

50 Dakika
2 Kişilik
3B Görüntüleme