Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem?

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
27.05.2019
Domates Pilavı Tarifi

Pirinç pilavını her haliyle sevenlerdenseniz, buram buram yaz domatesi kokan bu tarifi sizler için paylaşıyorum. Domatesli pilav nasıl yapılır?

40 Dakika
4-6 Kişilik
35B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
20.12.2019
Otlu Cacık Tarifi

Sofralarınıza hafiflik ve ferahlık getirmek adına, Otlu Cacık tarifimiz tam da ihtiyacınız olan lezzet. Süzme yoğurt, yeşil elma ve taze otların bir araya geldiği bu pratik tarife doyum olmaz. Şimdi gelin detaylarına birlikte göz atalım. Taze otlu cacık tarifi nasıl yapılır?

15 Dakika
2 Kişilik
18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
04.07.2022
Kurban Eti Kavurması Tarifi

Kurban Bayramının olmazsa olmazı kavurmaya sofranızda yer açmaya hazır mısınız? Son günlerin en çok merak edilen tariflerin başında kavurma geliyor. Kavurma kurban etinin neresinden yapılır? Kavurma nasıl yapılır? Kurban eti kavurması nasıl pişirilir? Lokum kıvamında kavurma yapmanın püf noktaları nelerdir?

60 Dakika
6-8 Kişilik
71B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
08.04.2024
Pratik Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Bayram sofralarınızı tatlandırmak için harika bir seçenek olan cevizli ev baklavası tarifiyle karşınızdayız! Bu tarif, bayram coşkusunu yansıtan, nefis bir lezzet sunuyor. Az malzeme ve kolay adımlarıyla herkesin rahatlıkla yapabileceği bir tatlı. Şimdi gelin, adım adım bu pratik ev baklavası tarifini birlikte yapalım! 😊

60 Dakika
6-8 Kişilik
5B Görüntüleme