Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem? Pratik ve Kolay Yemek Tarifleri | Kısık Ateş

Alper Tuğrul Ünlütürk
Alper Tuğrul Ünlütürk
Havuş Lokantası - Kurucu Ortağı
18.11.2020
Kuru Sebze Dolması Tarifi

Zeytinyağlı karışık sebze dolması tarifi nasıl yapılır?

80 Dakika
10-12 Kişilik
24B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
21.05.2021
Ekşi Kremalı Deniz Börülcesi Tarifi

Ana vatanı Hindistan ve Güney Asya olan börülce; denizin gel git yaptığı kıyılarda yetişen ve denizdeki mineralleri içine hapseden bir bitkidir. Daha çok Ege mutfağında yer verilen Deniz Börülcesi salatası nasıl yapılır? Zeytinyağlı deniz börülcesi tarifi nasıl yapılır? Deniz börülcesi yapmanın püf noktaları nelerdir?

30 Dakika
4-6 Kişilik
16B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
04.06.2021
Levrek Buğulama Tarifi

Balık buğulama tarifi, nasıl yapılır? Levrek buğulama yapmanın püf noktaları nelerdir? Nefis balık sosu nasıl yapılır?

45 Dakika
2 Kişilik
42B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
21.04.2022
Kıbrıs Tatlısı Tarifi

Kıbrıs mutfağının öne çıkan lezzetlerinin başında gelen Kıbrıs tatlısı, pratik ve hafif bir tatlı olması nedeniyle çok tercih ediliyor. Kıbrıs tatlısı, özel bir kek, şerbet ve kekin üzerine sürülen kremadan oluşuyor. Meşhur Kıbrıs tatlısı tarifi nasıl yapılır? Orijinal Kıbrıs tatlısı malzemeleri nelerdir? Kıbrıs tatlısı kreması nasıl yapılır?

60 Dakika
6-8 Kişilik
23B Görüntüleme