Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse...
05.07.2019Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse; basketbol hakemliği, satranç antrenörlüğü geçmişimden sonra mutfağa adım atmaya karar verdim ve mutfak eğitimlerimi tamamladıktan sonra Zennup'a stajyer olarak başladım.
Zennup'un düzeninden bahsedecek olursak; Yaklaşık olarak 1000-1500 arasında misafir ağırlayabilen ve yaş ortalaması 20 olan bir mutfak ekibine sahibiz. Her ay yeni menülerimiz ile hizmet vermeye devam ediyoruz.
Burada aile gibi olmak en büyük motivasyon ve mutluluk kaynağımız...
Benden size küçük bir öneri, etrafınızda olan şeylerle ilgili odaklanmanız ve insanların neler yaptığına bakmanız lazım. Bu sayede hızlı adımlarla iyi yerlere gelebilirsiniz!
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Gastronomi’de eğitimin yeri nedir?
Fehmi Samancı’nın hayat hikayesi...
Nereden çıkarım diye girdiğim bu yolun hikayesi.