Beyti Güler’in restoranı adeta et üzerine bir gastronomi müzesi... Beyti kebabının isim babası Beyti Güler, beyti kebabının nasıl ortaya çıktığını anlatıyor. Öğrenmek için içeriğimize mutlaka göz atın.
23.09.2019Üç kuşaktır ayakta kalmayı başaran Güler ailesi, en üst kalitede et hazırlayan ve servis eden bir restoranı yönetiyorlar.
Florya'nın şık bir caddesinde 11 yemek salonu, 5 mutfağı olan bir villa da hizmet veren Beyti Güler, bugün ilerleyen yaşına rağmen her gün işinin başında...
Adını dünyaya duyuran Beyti Güler mutluluğunu şu sözlerle ifade ediyor; ''Şimdiki uzaya giden bir insanın mutluluğu neyse, ufacık dükkanda benim de mutluluğum o."
Beyti kebabının isim babası Beyti Güler, beyti kebabının nasıl ortaya çıktığını, ilham aldığı detayları ve yaptığı işin inceliklerini sadece Kısık Ateş TV ile paylaştı! Buyrun hep beraber izleyelim.
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Gastronomi’de eğitimin yeri nedir?
Fehmi Samancı’nın hayat hikayesi...
Nereden çıkarım diye girdiğim bu yolun hikayesi.