Kısık Ateş
Blog

Beyti Güler’in İş Hayatı

Beyti Güler’in restoranı adeta et üzerine bir gastronomi müzesi... Beyti kebabının isim babası Beyti Güler, beyti kebabının nasıl ortaya çıktığını anlatıyor. Öğrenmek için içeriğimize mutlaka göz atın.

Beyti Güler’in İş Hayatı
Paylaş
  • 29B
  • 26
  • Kaydet

Üç kuşaktır ayakta kalmayı başaran Güler ailesi, en üst kalitede et hazırlayan ve servis eden bir restoranı yönetiyorlar.

Florya'nın şık bir caddesinde 11 yemek salonu, 5 mutfağı olan bir villa da hizmet veren Beyti Güler, bugün ilerleyen yaşına rağmen her gün işinin başında...

Adını dünyaya duyuran Beyti Güler mutluluğunu şu sözlerle ifade ediyor; ''Şimdiki uzaya giden bir insanın mutluluğu neyse, ufacık dükkanda benim de mutluluğum o."

Beyti kebabının isim babası Beyti Güler, beyti kebabının nasıl ortaya çıktığını, ilham aldığı detayları ve yaptığı işin inceliklerini sadece Kısık Ateş TV ile paylaştı! Buyrun hep beraber izleyelim.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Gastronomi Eğitimi Hakkında

Gastronomi’de eğitimin yeri nedir?

12B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Fehmi Samancı Kimdir?

Fehmi Samancı’nın hayat hikayesi...

17B Görüntüleme
Ali Ronay
Ali Ronay
Maçakızı Hotel&Restoran - Executive Chef
Şef Ali Ronay Hikayesini Anlatıyor

Nereden çıkarım diye girdiğim bu yolun hikayesi.

17B Görüntüleme