Üniversitede hoca, babadan yağcı, peynirci ve gurme. Şimdi de Balmumu Lokantası’nın sahibi.
12.04.2019Ahmet Güzelyağdöken'in soyadından da anlaşılacağı üzere, yağcılık ve peynircilik yapan bir ailenin ferdi olarak doğayla iç içe büyümüş biri.
Aile geleneklerinin yağcılık ve peynirciliğe dayandığını belirterek ve o kültürü benimseyerek gastronomiye çok daha kolay adım atmış bir isim olarak kendinden yeterince söz ettiriyor. Yaşam felsefesinin, ''dokunup tutabildiğiniz şeylerin bir yemek haline gelebilmesini başarabilmek'' olduğunu savunan Güzelyağdöken, röportajında ''Balmumu Dükkan&Lokanta'' isminin ilginç hikayesinden ve başarısından da bahsediyor... Röportajın tamamı için videomuzu tıklayın.
Ps: Bunun gibi değerli röportajlardan haberdar olabilmek için Kısık Ateş TV YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın! Keyifli seyirler :)
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Gastronomi’de eğitimin yeri nedir?
Fehmi Samancı’nın hayat hikayesi...
Nereden çıkarım diye girdiğim bu yolun hikayesi.