Tarif

4 Peynirli Spaghetti Tarifi

Peynirlerin eşsiz dansı.
25 Dakika
6-8 Kişilik
Makarna Tarifleri
Tencere
4 Peynirli Spaghetti Tarifi
Paylaş
  • 40B
  • 117
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g spagetti
240 g Pınar Süt
Pınar
35 g gorgonzola peyniri
35 g fontina peyniri
2 g muskat
1 g beyaz biber
50 g rendelenmiş parmesan peyniri
50 g pecorino peyniri
2 g tuz

Nasıl Yapılır?

  • Orta-kısık ateşte sütü ısıtmaya başlayın, ısınan süte gozgonzola ve fontina peynirini, muskat rendesini ve beyaz biberi ekleyin.
  • Peynirler eriyinceye ve homojen bir yapı elde edene kadar sürekli karıştırın.
  • Makarnayı 1,5 litre suda tuzunu ekleyerek 8 dakika kadar haşlayın ve süzüp büyük bir tava veya tencereye aktarın.
  • Makarnanın üstüne sosu döküp parmesan ve pecorino peynirini ekleyip sos kalınlaşıp makarnayı kaplayana kadar karıştırın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Makarna Tarifleri Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Somonlu Fettuccine Tarifi
20 Dakika
2-4 Kişilik
41B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Su Tereli Misket Limonlu Makarna Tarifi
14B Görüntüleme
Furkan Aydın
Furkan Aydın
Gastronomi bölümü öğrencisi
Ege Otlu Tortellini Tarifi
approved
60 Dakika
2-4 Kişilik
11B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.