Kısık Ateş
Tarif

Hindi Fileto Salatası Tarifi

Hindi filetonun salataya kattığı muhteşem lezzet... Fileto hindili yeşil salata tarifi nasıl yapılır?
20 Dakika
6-8 Kişilik
Salata Tarifleri
Soğuk
Hindi Fileto Salatası Tarifi
Paylaş
  • 19B
  • 67
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet portakal
1 adet yeşil elma
40 g karışık yeşillik
60 g yedikule marul
20 g ceviz içi
20 g nar tanesi
120 g Pınar Hindi Fileto Konserve
Pınar
Sosu için:
10 ml zeytinyağı
tuz
1 adet portakal suyu
5 ml balzamik sirke

Nasıl Yapılır?

  • Portakalın kabuğu soyulur ve segment olacak şekilde dilimlere ayrılır. Yeşil elma dilimlenir.
  • Karışık yeşillik ve yedikule marul iyice yıkanır, kurulanır ve karıştırılarak salata kasesine alınır.
  • Dilimlenen meyveler, ceviz içi, nar ve hindi fileto gelişigüzel salatanın üzerine yerleştirilir.
  • Salata sos için; zeytinyağı, tuz, portakal suyu ve balzamik sirke bir kap içerisinde karıştırılır ve salatanın üzerine dökülür.
  • Salatayı iyice karıştırdıktan sonra servise hazır hale getirilir.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Salata Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Füme Somon Rulolu Avokadolu Kinoa Salatası Tarifi
19B Görüntüleme
Çilekli Semizotu Salatası Tarifi
22B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Ekşi Kremalı Deniz Börülcesi Tarifi
16B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.