- Tarifler
- İçecek Tarifleri
- Sıcak İçecek Tarifleri
- Bal Kabaklı Latte Tarifi
Tarif
Bal Kabaklı Latte Tarifi
Yumuşak içimi ve mükemmel lezzetiyle içinizi ısıtacak, bal kabaklı latte tarifi nasıl yapılır? Bal kabaklı latte yapmanın püf noktaları nelerdir?
25 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak İçecek Tarifleri
Karıştırma
Paylaş
- 14B
- 81
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
270 g bal kabağı püresi
10 g esmer şeker
10 g beyaz toz şeker
7 g toz tarçın
3 g zencefil
1 tutam toz karanfil
60 ml double shot espresso
Nasıl Yapılır?
- 1Bal kabağı püresi, süt, esmer şeker ve toz şekeri bir sos tenceresine alıp orta dereceli ateşte karıştırın.
- 2Kaynamaya başlamadan önce baharat karışımlarını (tarçın, zencefil, karanfil) ilave edin.
- 3Kaynayan karışımı blenderdan geçirin ve isteğe bağlı olarak tülbent ile süzün.
- 4Sunum Önerisi: 1 latte fincanı için 120 g hazırladığımız şurup, 60 ml double shot espresso ve isteğe bağlı kremşanti ile servis edilir.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Koray Erdoğdu
Barista Eğitmeni
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?