SIRHA 2018 fuarını güzel anılarla geride bıraktık.
18.12.201829 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında gerçekleşenSIRHA 2018 fuarında,yoğun ve bir o kadar da bilgi dolu bir etkinliği geride bıraktık.
Fuar süresince ''Pınar ile Yaratıcılığını Konuştur'' konsepti altında Pınar standında uzman şefler, ünivesite gastronomi bölümü öğrencileri ve gastronomi meraklıları ile bir araya geldi.Pınar ürünleri kullanılarak yapılan lezzetli tarif uygulamaları ve anlatımlarla, profesyonel ve amatör birçok katılımcı lezzet ve bilgi ile buluştu.
Alanında uzman şefler olan Çiğdem Seferoğlu, Ali Ronay, Ömür Akkor ve Rafet İnce ''Pınar Mutfak'' sahnesinde; Hazer Amani ve Ünal Sermet, Dünya çapındaki “Mutfakta Yaratıcılık Festivali” Omnivore alanında masterclass’lar gerçekleştirdi.
Özyeğin Üniversitesi/Le Cordon Bleu, Okan Üniversitesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi öğretim görevlileri ve öğrencileri Pınar Mutfak sahnesinde workshoplar gerçekleştirdi.
Dolu dolu geçen Sirha Fuarı'nda Pınar standı ilgi odağı oldu. Bolca soruların sorulduğu interaktif masterclass seansları için Kısık Ateş'in youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Ankara Coffee Festival, keyifli anılar ile geride kaldı.
Yaklaşık 30.000 ziyaretçinin yoğun ilgi gösterdiği İzmir Coffee Festival'i keyifli anılar ile geride bıraktık.
Cheftalks gastronomiye dair her şeyi ele alıyor...