‘’Onlar olduğu sürece geleceğe umutla bakıyorum.’’
13.11.2018Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Topluluğu’nun organize ettiği, Mikla Restaurant’ın AR-GE bölümünden Tangör Tan’ın anlatımlarıyla konuk olduğu Kısık Ateş Şef Sohbetleri’nin ilkini #Olimpos’ta gerçekleştirdik.
Düzgün ve lezzetli ürünleri bulmanın kriterlerinin konuşulduğu Kısık Ateş Şef Sohbetleri’nde gençliğin enerjisiyle bizim sahip olduğumuz bilgiyi karıştırıp aktarabilmek esas amaç olmalı diyen Tangör Tan Olimpos’ta gastronominin geleceğiyle ilgili görüşlerini de şu şekilde paylaştı:
“Onlar olduğu sürece geleceğe umutla bakıyorum.”
Yerel ürünlerin bir ülkenin mutfağını özünden uzaklaşmadan nasıl rafine hale getirebileceğini açıklayan, yerelin önemine vurgu yaptığımız, yerel ürünlerin kullanımını teşvik eden ve bunun nasıl yapılacağının paylaşıldığı etkinliğin her dakikası bilgi ve deneyim açısından oldukça doyurucuydu.
Gelecek etkinliklerimiz için takipte kalın!
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Ankara Coffee Festival, keyifli anılar ile geride kaldı.
Yaklaşık 30.000 ziyaretçinin yoğun ilgi gösterdiği İzmir Coffee Festival'i keyifli anılar ile geride bıraktık.
Cheftalks gastronomiye dair her şeyi ele alıyor...