IV. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı Türk ve dünya gastronomisini buluşturdu.
14.12.2018IV.Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı 17 Kasım Cumartesi günü Wyndham Grand İstanbul Levent’te gerçekleşti.
Tüm organizasyonu Sözen Group’un üstlendiği; Türk ve dünya gastronomisi arasında köprü kurmayı kendine misyon edinen konferans, dünyanın dört bir yanından dünyaca ünlü şeflerin “Yaratıcılık” üzerine paylaşımları ile Türk gastronomi sektörüne damgasını vurdu.
Gastronomi profesyonellerinin ve lezzet tutkunlarının ağırlandığı konferansta, bu yıl ki konuk şehirler arasında Adana ve Mersin yer alıyordu.
Dünyaca ünlü şeflerin ağırlandığı konferansta pek çok sektör profesyoneli ve firma yetkilisi bir araya gelme fırsatı buldu. Bunun yanı sıra konuklara çeşitli lezzetler ikram edildi.
Pınar ve Kısık Ateş standında, Pınar Et aç bitir, Pınar Süt protein süt, yoğurt ve kefir, Pınar Su sporcu ve meyveli fri tadımları ile lezzetli dakikalar yaşandı.
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Ankara Coffee Festival, keyifli anılar ile geride kaldı.
Yaklaşık 30.000 ziyaretçinin yoğun ilgi gösterdiği İzmir Coffee Festival'i keyifli anılar ile geride bıraktık.
Cheftalks gastronomiye dair her şeyi ele alıyor...