Chef Talks etkinliğinde Brasserie zincir restoran şefleri, 23 Eylül’de Kütahya Porselen’in İstanbul İstoç Showroom’unda buluştu.
14.10.2021Gastronomi dünyasının dijital buluşma noktası Kısık Ateş platformu çatısı altında, Pınar ve Kütahya Porselen iş ortaklığı ile alanında uzman şeflerin bir araya getirildiği, sektöre katkı sağlayacak fikirlerin paylaşıldığı Chef Talks etkinliğinde Brasserie zincir restoran şefleri 23 Eylül’de Kütahya Porselen’in İstanbul İstoç Showroom’unda buluştu.
İlki gerçekleşen etkinlikte, Brasserie Zincir şefleri ile Brasserie Zincirlerinde Yerel Ürünler Kullanarak Standart Menüler Tasarlayabilmek; Farklı Ürün-Menü Hikayeleri üzerine konuşuldu.
Şef Rafet İnce, Pınar Ekşi Krema ile hazırlanmış yemek menüsü ve Chef The Taste tabak sunumu ile Brassserie restoran şeflerine Pınar ürünlerinin menülerde kullanım alanlarının çeşitlerini sundu.
Brasserie zincir restoran şefleri, sektörün ülkemizde nereye geldiğinden bahsetti ve gelecek için öngörülerini dile getirdiler. Markalardan beklentilerini belirten şefler, nitelikli ürünler ile ancak yeni reçeteler oluşturabileceklerini dolayısıyla da bu tip çok haneli zincirlerden oluşan restoranlara özel AR-GE çalışmalarının yapılması ve ihtiyaca yönelik çıkartılan her ürünün sektörü geliştirmek için en önemli enstrümanlardan biri olduğunun altını çizdiler.
Bu değerli geceyi özetleyen videomuza Kısık Ateş TV kanalımıza abone olarak ulaşabilirsiniz! 😊
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Ankara Coffee Festival, keyifli anılar ile geride kaldı.
Yaklaşık 30.000 ziyaretçinin yoğun ilgi gösterdiği İzmir Coffee Festival'i keyifli anılar ile geride bıraktık.
Cheftalks gastronomiye dair her şeyi ele alıyor...