Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem?

Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
09.04.2021
Zeytinyağlı Çalı Fasulye Tarifi

Zeytinyağlı taze fasulye tarifi nasıl yapılır? Zeytinyağlı yemek yaparken nelere dikkat edilmelidir? Çalı fasulye tarifinin püf noktaları nelerdir? Tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!

45 Dakika
4-6 Kişilik
94B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
24.02.2022
Tavuklu Mantarlı Kiş Tarifi

Lezzetine bayılacağınız bir tarif: Tavuklu Mantarlı Kiş tarifi nasıl yapılır? Kiş hamuru nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir?

75 Dakika
6-8 Kişilik
17B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
21.06.2023
Dondurmalı Mozaik Pasta Tarifi

Büyük küçük demeden herkesin sevdiği bisküvili mozaik pasta tarifiyle karşınızdayız! Bol çikolatalı, kavrulmuş fındıklı, Antep fıstıklı ve dondurmalı mozaik pasta tarifi nasıl yapılır? Yapımı kolay lezzetli mi lezzetli mozaik pasta tarifinin püf noktaları nelerdir? İşte tüm detaylarıyla enfes mozaik pasta tarifi...

55 Dakika
8-10 Kişilik
8B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
05.06.2024
Cevizli Kaşık Salatası Tarifi

Her yemeğe eşlik edebilecek lezzetli ve pratik bir salata tarifi: Cevizli kaşık salatası tarifi nasıl yapılır? Sağlıklı beslenmeyle uyumlu, kolay hazırlanan ve doyurucu bir lezzet olan cevizli kaşık salatası, sofralarınıza yeni bir soluk getirecek. İster ana yemek yanında, ister tek başına hafif bir öğün olarak tüketebileceğiniz bu lezzetli salata tarifinin tüm detayları için hemen tıklayın.

20 Dakika
2 Kişilik
3B Görüntüleme