Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek zorundasınız.
24.06.2019Tahmin edersiniz ki, zincir işletmelerde mutfak yönetimi sanıldığı kadar kolay değildir. Açıkçası bir şefin sorumlu olduğu işlerin içinde ki 'yemek yapmak' , bu işin en kolay kısmıdır, buna inanın.
Özellikle zincir bir işletmede çalışıyorsanız bir şefin sorumlulukları nelerdir, franchise sistemleri nasıl olur, neden işin en altını da bilmemiz gerekir...?
İş hayatımdaki deneyimlerime dayanarak benim için önemli olan üç temel başlık vardır. Bunların ilki, menü. İkincisi personel ve üçüncüsü maliyettir. Bu sıralamanın sebeplerini ve detaylarını tek tek öğrenmek için videomu izleyebilirsiniz.
Unutmayın ki, tüm gastronomi meraklıları ve öğrencilerinin dikkatle dinlemesi gerektiğini düşündüğüm konuları sizler için derledim. Umarım verdiğim bilgiler sizler için de faydalı olur, iyi seyirler.
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.
Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!