Kısık Ateş
Blog

Temel Kahve Kavurma ve Demleme Teknikleri

Her kahvenin farklı demleme ve kavrulma teknikleri vardır çünkü bunların birçok sebebi vardır.

Temel Kahve Kavurma ve Demleme Teknikleri
Paylaş
  • 14B
  • 48
  • Kaydet

Aslında kahveler, espresso ve filtre bazlı kahveler olarak iki başlık altında toplanabilir. Her kahvenin farklı demleme ve kavrulma teknikleri vardır çünkü bunların birçok sebebi vardır...

Peki bu sebepler nelerdir ve ne kadar önemlidir?

Mert Soley
Mert Soley
Boxx Coffee Roasters Owner

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Murat Aslan
Murat Aslan
Big Chefs Mutfak Koordinatörü
Bir Lokma Hayat

Bir Lokma Hayat

19 Aralık 2017

Yemek gibidir hayat!

14B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Turizm Gastronomisinde Eğitimin Önemi

İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.

16B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Profesyonel Mutfaklarda Kişisel Gelişimin Önemi

Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!

14B Görüntüleme