Şeflerimizin yol gösterici cevaplarının yer aldığı videomuza bir tıkla ulaşabilirsiniz 😊
04.08.2021Gastronomi turizmi ve ağırlama sektörünün önde gelen isimleri 1. Uluslararası Turizm Gastronomisi ve Ağırlama Zirvesi FSUMMIT’te bir araya geldi.
Antalya’da gerçekleşen bu etkinlikte, bizde Kısık Ateş uzman şefleri ile bir araya gelerek yiyecek içecek sektöründeki işletmelerin geliştirdiği yeni trendler üzerine sohbet etme fırsatı yakaladık.
Dünyadaki yemek trendlerinden menü içeriklerinin farklılaştırılmasına, coğrafi işaretli ürünlerin öneminden yerel üreticiye, mevsiminde iyi malzemeye ulaşma sürecinden temin edebilme sürecine kadar birçok konu hakkında değerli bilgilere sahip olduk.
Şeflerimizin yol gösterici cevaplarının yer aldığı videomuza bir tıkla ulaşabilirsiniz 😊
Keyifli seyirler dileriz…
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.
Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!