Türkiye’nin önde gelen şefleri Yaşar Üniversitesi’nde buluştu!
05.04.2019Yaşar Üniversitesi Gastronomi Topluluğu, Turizmin Geleceği Platformu, Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ortaklığında düzenlendi ve birbirinden değerli konu ve konuklarıyla devam etti.
Turizmin geleceğinin tartışıldığı etkinlik birbirinden farklı temaları içerisinde barındırdı. FoodinLife Genel Yayın Yönetmeni Gökmen Sözen’in moderatörlüğünü üstlendiği, “Şefler Konuşuyor” konulu panelin konukları arasında ise: Nicole Restaurant’tan Aylin Yazıcıoğlu, Neolokal’den Maksut Aşkar ve Mürver’den Yılmaz Öztürk yer aldı.
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.
Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!