Bu işi gerçekten yapmak isteyenler için...
29.08.2019Usla Akademi’nin eğitmen şeflerinden Gizem Gedik ve Tuğçe Mina Saraç ‘’Pasta ve Ekmek’’ üzerine verdikleri eğitimlerde neler yaptıklarını anlatıyor.
Pastacılık gastronominin en büyük yapı taşlarından birtanesidir.
Gastronomi ise, son zamanlarda sadece yemek yemek değil, keyif alarak ve sosyalleşerek kullanılan bir alandır. Günümüzde her şey çok çabuk değişiyor ve gelişiyorken onlar her şeyi yakından takip ederek, ekip işiyle yapılan muhteşem lezzetler yaratıyorlar.
Gizem ve Tuğçe şeflerden, gastronomi sektörü ve yaptıkları iş hakkında görüşlerini aldık.
Sizler de bu işi gerçekten yapmak isteyenlerdenseniz, videomuzu izleyerek fikir alabilirsiniz...
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.
Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!