Memleketin hazinelerini değerlendirmek ilk adımınız olabilir.
19.02.2019Mesleğe yeni adım atmış genç şeflere altın tavsiyeler!
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah Ömür Akkor, geleceğin şeflerine sesleniyor: ''Başarıyı yakalamak için önce kendi mutfağınızı, Anadolu'yu ve kültürünü iyi tanıyın!''
Dünya genelinde başarı hayali kuran genç arkadaşlarımızın önce kendi kültürüne ait yemekleri, pişirme tekniklerini, kap kacakları öğrenmesinin önemini vurgulayan Ömür Akkor, bu şekilde başarılı olma şansının daha yüksek olacağını ifade ediyor.
Memleketin hazinelerini değerlendirmek ilk adımınız olabilir.
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.
Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!