Gastronomi tutkunlarını yakından ilgilendirecek samimi bir sohbet gerçekleştirdik...
29.04.2019Ömür Akkor ve Kısık Ateş ekibi olarak İstanbul Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü'ne konuk olduk. Kendisi öğrencilere 'Seyahat ve Yemek' konulu bir seminer verdi.
Seyyahlığın, yemek kültürünün, gastronomi tarihinin, ürünlerimizin öneminin, Anadolu'nun tüm noktalarında ki değerlerimizin tek tek altını çizdi ve gelecek nesil şeflere harika tavsiyelerde bulundu...
Vakit ayırıp izleyebileceğiniz nitelikte olan özellikle gastronomi meraklılarının mutlaka dinlemesi gereken semineri sizler için yayınlıyoruz, bizce kaçırmayın...
Tamamı için videomuzu tıklayın ve aynı zamanda abone olmayı unutmayın!
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.
Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!