Meslekleri farklı ama idealleri aynı olan iki arkadaşın kurduğu Farro Artisan Bakery’nin hikayesi...
12.06.2023Farro, meslekleri farklı ama idealleri aynı olan 2 arkadaşın kurduğu bir şirkettir. İsimleri Siyez, Karakılçık, Kavılca, Üveyik gibi Atalık buğdaylara verilen genel bir ad olan İtalyan’ca Farro’dan geliyor.
Hayatlarındaki kişilerin sağlığını düşünerek yola çıktıları bu yolculukta tüm ürün ar-ge çalışmalarını kendileri yaparak doğru beslen, mutlu ol mottosuyla hareket ettiler.
Damak tadınıza uygun ürün çeşidi bulabileceğiniz Farro Artisan Bakery’de, ekmeklerin tamamı ekşi maya ile üretilmektedir. Geleneksel yöntemlerle hazırlanan nefis ekşi maya ekmeklerde hiçbir koruyucu ve katkı maddesi bulunmadığından dolayı son derece sağlıklıdır. Ketojenik Diyet için ürettikleri ürünler Farro’nun ürün ağacında yer alıyor. Ekmeklerinin yanı sıra, sadece tereyağı kullanarak el işçiliği ile kruvasan üretimi de yapılıyor.
Farro yaklaşık 4 yıl önce Ankara merkezli kurulan bir şirkettir. Ankara’da 1 imalathanesi ve 2 bakery şubesi bulunuyor. Geleneksel yöntemlerle artisan olarak ekşi maya ekmek ve sadece tereyağı kullanarak el işçiliği ile kruvasan üretimi yapıyor. Müşterilerine Çayyolu ve Yıldız’da yer alan şubelerinde kişiye özel kruvasan/ekşi maya ekmek tabanlı kahvaltı ve menü seçenekleri sunuyor. Bunun yanı sıra Ankara’da birçok otel, restoran ve nitelikli kahvecilere çözüm ortağı olarak ürün desteği vermekle birlikte, Farro sadece Ankara ile sınırlı kalmayıp yurtdışı ve yurtiçinde farklı şehirlere de donuk olarak artisan kruvasan sevkiyatı yapıyor.
Şimdi gelin, Farro Artisan Bakery’nin hikayesini aşağıdaki videomuzdan hep beraber izleyelim!
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.
Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!