Kısık Ateş ailesi olarak ülkemize kattıkları değerler için tebrik ediyor ve yarışmada şimdiden başarılar diliyoruz.
17.01.2018''Yemek kitapları Nobeli'' olarak da nitelendirilen dünyaca ünlü yemek kitapları yarışması ''Gourmand Cookbook Awards'' bu sene Türkiye’den kategorilerinde uzman yazarları ağırlayacak.
Yarışmada fotoğraf kategorisinde ''Un Tarihi-Tarifi'' ile Aydan Ust Kanat, Akdeniz ve çocuk kategorisinde; ''Mediterranean Gourmet Cuisine for children'' ile Aslihan Koruyan Sabancı, Yemek Yazarı kategorisinde; ''Chef'' ile Rafet İnce, diyet kategorisinde; ''Şekersiz 21 gün'' ile Özge Bezirci Dikici, pastacılık/tatlı ve ekmek kategorisinde; ''Adım Adım Hamur İşleri'' ile Hakan Doğan 26-27 Mayıs'ta Çin'in Yantai şehrinde ülkemizi temsil edecek. Kısık Ateş ailesi olarak ülkemize kattıkları değerler için tebrik ediyor ve yarışmada şimdiden başarılar diliyoruz. Yarışmanın sonuçları ve detayları için Mayıs 2018'i bekleyin...
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Sürekli yemek yemek için seyahat ediyorum hem de hiç durmadan…
Hafızalarınıza yer edecek önemli lokantalar.
2013, en çok gezdiğim ve en çok yediğim bir yıl olarak kişisel tarihime geçti.