İlham verici 3 tabak fikri ile karşınızda Kemal Can Yurttaş...
17.01.20203 Şef 3 Tabak serimizin üçüncü ve son bölümü ile karşınızdayız!
Bugünkü konuğumuz, Executive Chef Kemal Can Yurttaş oldu! Alancha Restaurant’ın naçizane menüsünde yer alan ve aynı zamanda en çok beğenilen yemeklerini Kütahya Porselen tabaklarıyla sergileyerek ilham verici 3 farklı tabakla 3 farklı reçete uygulayan Kemalcan Yurttaş, tabak seçiminde dikkat edilmesi gereken nüansların altını çizdi!
Peki Kemal Can Yurttaş bu konuda en çok nelere önem veriyor? Renk seçimini belirlerken neye göre karar veriyor? Sizin için öğrendik! 😊
Merak edenler için, genç şefimiz yemek sunumlarını Kütahya Porselen’in ‘’New Corendon’’, ‘’Chef Taste Of’’ ve ‘’Mitterteich’’ özel serisinden yana kullandı. Kusursuz ve kaçınılmaz harika sonuçları görünce tarifleri denemek için sabırsızlanacaksınız!
Kısık Ateş’e ve Kısık Ateş takipçilerine özel hazırlanan bu eşsiz tariflere https://www.kisikates.com.tr/ sitesine üye olarak ulaşabileceğiniz gibi mobil uygulamasını indirerek favorilerinize ekleyebilir ve sevdikleriniz ile paylaşabilirsiniz! 😊
Ayrıntılar ve daha fazlası için aşağıdaki linklere göz atmanızı öneriyoruz… Hoşça kalın!
Levrek Marin
https://www.kisikates.com.tr/tarif/levrek-marin-903
Haluj Mantısı
https://www.kisikates.com.tr/tarif/haluj-mantisi-904
Dobo
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Fajita nasıl okunur? Peki ya Tortilla?
Muhteşem buluşma! Kahkaha dolu bir sohbete hazır mısınız?