- Tarifler
- Makarna Tarifleri
- Taze Otlu Spagetti Tarifi
Tarif
Taze Otlu Spagetti Tarifi
Bu sos benim en sevdiğim makarna soslarından biridir ve bu tarifi sizlere şiddetle öneriyorum. Taze otlu, labneli spagetti tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2-4 Kişilik
Makarna Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 16B
- 122
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g tam buğdaylı spagetti
10 ml zeytinyağı
2 tutam himalaya tuzu
5 adet kereviz yaprağı
5 yaprak taze nane
5 yaprak taze fesleğen
pul biber
susam
Nasıl Yapılır?
- 1Bir tencerede yaklaşık 2 litre su kaynatın. Kaynayan suya zeytinyağı ve tuzu ekleyin. Daha sonra makarnayı ilave edin, 7-8 dakika haşladıktan sonra süzün.
- 2Taze otları ve labneyi bir mutfak robotunda püre haline getirin. Daha sonra haşlanmış makarnayla harmanlayın.
- 3En son pul biber ve susam serpin.
- 4Arzuya göre ince dilimlenmiş mini turp ve taze nane yapraklarıyla süsleyerek servis edebilirsiniz.
Püf Noktası
Enerji: 499,7 kalori
Karbonhidrat: 80,9 g
Protein: 15,4 g
Yağ: 11,1 g
Lif: 13,7 g
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Makarna Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.