- Tarifler
- Tatlı Tarifleri
- Muzlu Kremalı Milföy Tatlısı Tarifi
Tarif
Muzlu Kremalı Milföy Tatlısı Tarifi
Çok pratik bir tarif ile karşınızdayız! Tatlı ihtiyacınızı karşılayacak muz dolgulu, kremalı pratik milföy tatlısı tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 14B
- 130
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Milföy hamurlarını fırın tepsisine dizin. Üzerine çatal yardımıyla delikler açın.
- 2Önceden ısıtılmış 180°C fırında 15 dakika pişirin. Fırından alıp soğuduktan sonra milföyü ortadan ikiye ayırın. İçerisine vanilyalı krema sürün ve dilimlenmiş muzları yerleştirin.
- 3Diğer milföy parçası ile muzların üzerini kapatın.
- 4Son olarak üzerlerine elenmiş pudra şekeri serperek servis yapın.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Tatlı Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.