- Tarifler
- Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
- Buğdaylı Yoğurtlu Kabak Tarifi
Tarif
Buğdaylı Yoğurtlu Kabak Tarifi
Pratik ve lezzetli tariflerde bugün! Pratik ve lezzetli yoğurtlu kabak tarifi nasıl yapılır?
20 Dakika
2 Kişilik
Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Karıştırma
Paylaş
- 25B
- 151
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Buğdayları suda 1-2 saat bekletin sonra haşlayın.
- 2Kabakları iri küpler halinde doğrayın ve bol yağda kızartın.
- 3Yağlı kağıt üzerinde fazla yağı süzdürün.
- 4Kuru soğanı piyazlık doğrayın.
- 5Yoğurdu ezilmiş sarımsakla iyice karıştırın.
- 6Kabakları soğan ve buğdayla karıştırıp tuzunu ekleyin.
- 7Servis tabağına aktarın üzerine sarımsaklı yoğurt sosu dökün.
- 8İnce doğranmış dereotunu serpin ve servis edin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
3 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.