- Tarifler
- Tatlı Tarifleri
- Beyaz Çikolatalı ve Ekşi Kremalı Parfe Tarifi
Tarif
Beyaz Çikolatalı ve Ekşi Kremalı Parfe Tarifi
Beyazın parfe ile buluşması, beyaz çikolatalı ve Pınar Ekşi Kremalı parfe... Beyaz çikolatalı ve ekşi kremalı parfe nasıl yapılır?
35 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Çırpma
Paylaş
- 12B
- 15
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g krem şanti
100 g rendelenmiş beyaz çikolata
150 g bebe bisküvisi
80 g bitter çikolata
10 g hazır beze (hafif kırılmış)
1 adet silikon kalıp
Nasıl Yapılır?
- 1Soğuk ekşi kremayı yine soğutulmuş derin bir cam kasede çırpın.
- 2İçine krem şantiyi ekleyip çırpmaya devam edin.
- 3İçine isterseniz eritilmiş şekilde isterseniz de damla çikolata halinde çikolatayı ilave edin.
- 4İyice kıvam alana kadar çırptıktan sonra mikseri kapatın.
- 5İçine kırılmış bisküvileri, beyaz çikolataları ve bezeleri ilave edip karıştırın silikon bir kalıba döküp streç filmle üzerini hava almaması için kapatın. Buzluğa koyup ertesi gün servis etmeden bir saat önce +4 buzdolabında bekletin.
- 6Kremalı parfe hazır. Dilimleyerek servis edin, afiyet olsun.
Püf Noktası
*Bitter çikolatayı dilerseniz parfenin içine ekleyin dilerseniz benmaride eritip dışını kaplayın.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Tatlı Tarifleri
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
70 Dakika
4-6 Kişilik
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.