- Tarifler
- Pasta Tarifleri
- Cheesecake Tarifleri
- Bal Kabaklı Cheesecake Tarifi, Nasıl Yapılır?
Tarif
Bal Kabaklı Cheesecake Tarifi, Nasıl Yapılır?
Yapabileceğiniz en kolay cheesecakelerden biri! Görüntüsünün yanında tadı da en az onun kadar olağan üstü... Bal Kabaklı Cheesecake tarifi nasıl yapılır?
50 Dakika
2-4 Kişilik
Cheesecake Tarifleri
Karıştırma
Paylaş
- 18B
- 138
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 paket toz jöle
240 ml kaynar su
120 ml soğuk su
200 g çıtır kabak şekeri
Cheesecake Tabanı için:
150 g burçak bisküvi
35 g ceviz içi
Nasıl Yapılır?
- 1Cheesecake tabanı için bisküvileri robottan geçirin ve erimiş tereyağı ile yoğurun. Üzerine ceviz ilave edin.
- 2Küçük 14 cm'lik çember kalıpların zeminine bastırarak eşit yerleştirin.
- 3Diğer bir tarafta süt ve krem şantiyi çırpın, üzerine labneyi ekleyin ve karıştırın.
- 4Başka bir tarafta 1 paket toz jöleyi, 1 su bardağı kaynar suda eritin. Üzerine yarım su bardağı soğuk su ekleyin.
- 5Jöleli karışımı labneli karışıma ilave edip karıştırın. Kelepçeli kalıba boşaltın ve bir süre sertleşmesi için buzdolabında dinlendirin.
- 6Üzerlerine halka halka dilimlediğiniz kabak şekerlerini koyarak soğuk olarak servis yapabilirsiniz.
Püf Noktası
*14 cm'lik cheesecake çemberleri kullanabilirsiniz!
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?