- Şef Usulü
- Makarna Akademisi
- Simit Kebabı ve Şalgam Suyunda Pişmiş Makarna Nasıl Yapılır?
Simit Kebabı ve Şalgam Suyunda Pişmiş Makarna Nasıl Yapılır?
Antep yöresine ait simit kebabı tarifi nasıl yapılır? Simit kebabı yapımında nelere dikkat edilir? Şalgam suyunda makarna nasıl pişirilir? Her iki ayrı lezzet tek bir tabakta nasıl birleştirilir? İşte detaylar...
12.12.2022- 7B
- 46
- Kaydet
Makarna severler için özel olarak hazırlamış olduğumuz inovatif tarifler köşemizde mutfakta makarna ile yapılabilecek farklı lezzetlerin keyfini çıkarmaya devam ediyoruz.
Bu hafta da Antep yöresine ait simit kebabını, şalgam suyunda pişmiş makarna ile birleştirerek ortaya enfes bir tarif çıkarıyoruz.
Peki, Antep yöresine ait simit kebabı nasıl yapılır? Simit kebabı yapımında nelere dikkat edilir? Şalgam suyunda makarna nasıl pişirilir? Her iki ayrı lezzet tek bir tabakta nasıl birleştirilir? Kısacası, simit kebabı eşliğinde şalgam suyunda makarna tarifi yapmanın püf noktalarını detaylıca ele alıyoruz.
Eğer sizler de hazırsanız, bu tadına doyum olmayan mor makarna lezzetinin ayrıntılı reçetesine, pişirme tekniklerine ve dikkat edilmesi gereken püf noktalarına aşağıdaki videomuzdan ulaşabilirsiniz 👇 Deneyen herkesin şimdiden ellerine sağlık! 😊
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler
Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?
Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!