Küçük mü küçük, salaş mı salaş bir söğüşçü Muammer Usta. Aslında kelle söğüş bir Niğde yemeği, o nedenle Muammer Usta da “Niğdeli” olduğunu tabelasında belirtmiş. Çoğumuzun bildiği gibi söğüş, soğuk olarak kellenin her bir bölümünün küçük parçalar halinde doğranıp, kimyon, maydanoz, soğan, domates ve bol baharat ilave edilerek sunulmasına deniyor.
Niğdeli Muammer Usta'da bu işi hakkıyla yapanlardan. Yerken etlerin hiçbirinin lezzeti birbirinin önüne geçmiyor dolayısıyla ortaya mükemmel bir lezzet çıkıyor, hala tadı damağımda. Sizlerde en yakın zamanda bu lezzet şölenini deneyimlemelisiniz.
Adres: Hurşidiye, 1305. Sk., 35240 Konak/İzmir
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.