Kısık Ateş
Adıyaman-Adıyaman Merkez

Kebapçı Beko - Adıyaman

Yediğim en iyi kavurma.

gallery
Konum Bilgileri
Konum
Paylaş
  • 11B
  • 28
  • Kaydet
09.04.2019

Hiç araştırma yapmadan Adıyaman'a gitseniz, nerede kebap yemeliyim diye sorsanız muhtemelen %99 Beko adını duyacaksınız.

Kebap ve lahmacun harcı zırhta çekilmiş sadece tuz karabiber ile tatlandırılmış %80-20 oranında kuzu-dana karışımıdır. 3 nesildir el vererek hayatına devam eden mekanda her şey çok taze ve lezzetli. Özellikle kavurması kendi yapımı, kesinlikle denenmeli.

Adıyaman kebabı ve tabak altı (Şanlıurfa ve Adıyaman'da normal lahmacunlar biraz daha büyük ve oval) diye tabir edilen lahmacunu da ayrı bir efsane.

Adres: Sıratut, Cumhuriyet Cd. No:36/C, 02100 Adıyaman Merkez/Adıyaman

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef

Yorumlar (1)

İrem Şenol Akay
· 15.04.2019

Gitmek için sabırsızlanıyorummm :)

Uzman Oytun Dağlı bu yorumu beğendi

Benzer Lezzet Durakları

Tavacı Refik - Bursa
Bursa - Karacabey

Tavacı Refik - Bursa

14 Ağustos 2018

Son 3 yemek yeme hakkım olsa biri mutlaka Tavacı Refik Usta olurdu...

19B Görüntüleme
Şehir Kebapçısı - Ankara
Ankara - Çankaya

Şehir Kebapçısı - Ankara

04 Ekim 2018

Şehir Kebapçısı Ankara’nın resmi kebapçısı olacak gibi...

16B Görüntüleme
Kebapçı Yusuf Usta - Mardin
Mardin - Artuklu

Kebapçı Yusuf Usta - Mardin

09 Ekim 2018

Yediğim en iyi kıyma kebabı.

13B Görüntüleme