Gastronomi alanında çalışan insanların kutsal bir iş yaptığına inanıyorum.
29.08.2019Usla Akademi’de Workshop Eğitmen Şefi olan Cansın Kızıltan ile gastronomiye olan ilgi üzerine bir sohbet gerçekleştirdik ve sizlerle paylaşmak istedik.
Cansın Kızıltan’a göre; ‘’Gastronomi hepimizin hayatının merkezinde olan bir gerçek. Zamanın, teknolojinin ve ulaşımın getirileri bu alana olan ilgiyi artırdı. Bu sayede hiç merakı olmayan insanlar bile gastronomi sektörüne karşı saygı duymaya, yaptığımız işe değer vermeye başladılar.’’ sözleriyle gastronomiye olan ilgiyi yorumluyor.
Sizce gastronomiye olan ilgi nasıl arttı?
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.
Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!