Kısık Ateş
Blog

Gastronomiye Artan İlginin Sebebi Nedir?

Gastronomi alanında çalışan insanların kutsal bir iş yaptığına inanıyorum.

Gastronomiye Artan İlginin Sebebi Nedir?
Paylaş
  • 9B
  • 29
  • Kaydet

Usla Akademi’de Workshop Eğitmen Şefi olan Cansın Kızıltan ile gastronomiye olan ilgi üzerine bir sohbet gerçekleştirdik ve sizlerle paylaşmak istedik.

Cansın Kızıltan’a göre; ‘’Gastronomi hepimizin hayatının merkezinde olan bir gerçek. Zamanın, teknolojinin ve ulaşımın getirileri bu alana olan ilgiyi artırdı. Bu sayede hiç merakı olmayan insanlar bile gastronomi sektörüne karşı saygı duymaya, yaptığımız işe değer vermeye başladılar.’’ sözleriyle gastronomiye olan ilgiyi yorumluyor.

Sizce gastronomiye olan ilgi nasıl arttı?

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Murat Aslan
Murat Aslan
Big Chefs Mutfak Koordinatörü
Bir Lokma Hayat

Bir Lokma Hayat

19 Aralık 2017

Yemek gibidir hayat!

14B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Turizm Gastronomisinde Eğitimin Önemi

İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.

16B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Profesyonel Mutfaklarda Kişisel Gelişimin Önemi

Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!

14B Görüntüleme