Etli Taze Fasulye
1 kilogram taze fasulye benyazdan dondurucuya koyduğum fasulye kullandım
Fasulyemizin Pişim Aşaması
Taze fasulyeleri ayıklayın dondurucudan kullanacaksanızen son kısımda ekleyebilirsiniz.
Kuyruk yağını (tercihe göre sıvı yağ ya da tereyağı kullanabilirsiniz) tencerede eritelim
Soğanı yarım halka doğradıktan sonra tencereye ilave edin ve pembeleşene kadar kavurun.
Soğanlar pembeleştikten sonra kuşbaşı etimizi ilave edip ve rengi değişene kadar kavuralım
Biber ve domates salçasını ilave edip yaklaşık 3 dakika karıştıralım
taze fasulyemizi ilave edip karıştıralım
Üzerini 3 parmak geçecek kadar sıcak su ilave edip
Kaynadıktan sonra altını kısıp 30 dakika pişmeye bırakın.
Afiyet olsun....