Tarif

Vişne Kebabı Tarifi

Ekşi vişnenin leziz kıyma ile uyumu muhteşem vişne kebabı tarifi.
35 Dakika
2-4 Kişilik
Et Tarifleri
Tencere
Vişne Kebabı Tarifi
Paylaş
  • 12B
  • 25
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g yağsız köftelik kıyma
1 adet soğan
500 g vişne
20 g salça
10 g tuz
5 g karabiber
5 g yenibahar
10 g toz kırmızı biber
50 g zeytinyağı

Nasıl Yapılır?

  • Eti tuz, karabiber, kırmızı biber ve yenibaharla iyice yoğurun.
  • Minik parçalar koparıp, elinizi suya batırarak vişne büyüklüğünde kıymaları yuvarlayın.
  • Bir tencere de halka doğradığınız soğanları soteledikten sonra domates salçasını ekleyin.
  • Arkasından yuvarladığınız köfteleri ekleyin.
  • Yarım kilogram vişnenin şeklini bozmadan çekirdeklerini çıkarın.
  • Yarım kilogram vişnenin suyunu sıkın.
  • Sıktığınız vişne suyunu ve tuzu soğan karışımının üzerine ilave edip pişirin.
  • Et iyice piştikten sonra çekirdeğini çıkardığınız vişneleri etin üzerine koyup kaynatın.
  • 4-5 dakika da vişnelerle birlikte piştikten sonra sunum yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
İslim Kebabı Tarifi
60 Dakika
2-4 Kişilik
20B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Kebap Üçlüsü Tarifi
60 Dakika
2-4 Kişilik
10B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Kağıt Kebabı Tarifi
45 Dakika
2 Kişilik
18B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.