Tarif

Ekşi Kremalı Buğday Çorbası Tarifi

Yaz günlerinin en hafif ve sağlıklı tarifi Ekşi Kremalı Buğday Çorbası.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Ekşi Kremalı Buğday Çorbası Tarifi
Paylaş
  • 13B
  • 37
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
75 g buğday
50 ml zeytinyağı
1/4 demet dereotu
1/4 demet nane
1,5 l su
8 g tuz

Nasıl Yapılır?

  • Buğdayları suda 1-2 saat bekletin sonra haşlayın.
  • Bir kabın içinde Pınar ekşi kremayı çırpın, ince ince doğranmış dereotu, naneleri ve tuz ekleyin.
  • Suyu yavaş yavaş karışımın içine ekleyin ve çırpmaya devam edin.
  • Tüm suyu ekledikten sonra buğdayları ve zeytinyağını ekleyip karıştırın ve soğuk servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri Tarifleri

Balık Bisque Tarifi
approved
45 Dakika
2-4 Kişilik
13B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Lebeniye Tarifi
105 Dakika
2-4 Kişilik
54B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Kremalı Brüksel Lahanası Çorbası Tarifi
11B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.