Tarif

Bal Kabaklı Pie Tarifi

Bal kabağı sevenler için lezzetli ve hafif bir lezzet önerimiz var, Bal Kabaklı tart nasıl yapılır?
60 Dakika
6-8 Kişilik
Tart Tarifleri
Fırın
Bal Kabaklı Pie Tarifi
Paylaş
  • 13B
  • 25
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250 g bal kabağı
175 ml Pınar Vanilyalı Protein Süt
Pınar
90 g yumurta akı
30 g bal
30 g tarçın
50 g ceviz

Nasıl Yapılır?

  • Fırını 180 dereceye ayarlayın.
  • Bal kabağını haşlayın ve pürüzsüz olana kadar blenderdan geçirin.
  • Pınar Vanilyalı Sütü, yumurta akını, bal ve tarçını da ekleyip pürüzsüz olana kadar çekin.
  • Kalıbı yağlayın ve harcı tart kalıbına dökün.
  • 40-45 dakika kadar 180 derecede pişirin.
  • Fırından çıkardıktıktan sonra ceviz ve kalan pie harcıyla süsleyebilirsiniz.

Püf Noktası

*Bal kabağını buharda haşlarsanız vitamin ve lezzet kaybını önleyebilirsiniz.
*Protein miktarını arttırmak için harca Pınar Protein Yoğurt ekleyebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Pasta Tarifleri Tarifleri

Limonlu Tart Tarifi
45 Dakika
2-4 Kişilik
14B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Pasteis de Nata Tarifi
60 Dakika
10-12 Kişilik
16B Görüntüleme
Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Beyaz Çikolatalı Bademli Tart Tarifi
14B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.