- Tarifler
- Et Tarifleri
- Beyaz Et Tarifleri
- Baharatlı Tavuk Budu Tarifi
Tarif
Baharatlı Tavuk Budu Tarifi
Sizleri çoğumuzun severek yediği tavuğun, farklı bir versiyonuyla buluşturmak istiyorum.
60 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 13B
- 84
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
8 adet derili tavuk butu
120 ml sızma zeytinyağı
yarım demet taze kekik
yarım demet taze fesleğen
3 dal maydanoz
4 diş sarımsak
7 g karabiber
8 g kaya tuzu
Nasıl Yapılır?
- 1Kekik, fesleğen, maydanoz ve sarımsağı incecik kıyın.
- 2Tuz, karabiber ve zeytinyağı ile kıydığınız baharatları harmanlayın.
- 3Hazırladığınız bu harcı tavuk butlarının derilerinin altına yerleştirin.
- 4Daha sonra etlerin dışını zeytinyağı ile kaplayıp yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin.
- 5180 derece fırında 45 dakika pişirip servis edin. Afiyet olsun.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Et Tarifleri Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.