Tarif

Acılı Kıymalı Kaşarlı Dürüm Tarifi

Pratik ancak bir o kadar lezzetli, acılı kıymalı kaşarlı dürüm tarifi.
20 Dakika
2-4 Kişilik
Fast Food Tarifleri
Tava
Acılı Kıymalı Kaşarlı Dürüm Tarifi
Paylaş
  • 27B
  • 56
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g dana kıyma
100 g Pınar Kaşar Peyniri
Pınar
4 adet lavaş
1 adet domates
2 adet sivri biber
1 diş sarımsak
10 g domates salçası
5 g tuz
3 g karabiber
3 g kimyon
8 g pul biber
15 g Pınar Tereyağı
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Tavanın içerisinde tereyağını eritiyoruz.
  • Kıymayı tereyağına ekleyip kavurmaya başlıyoruz.
  • Domatesleri ve sivri biberleri küp şeklinde doğruyoruz.
  • Sotelediğimiz kıymanın içerisine sarımsak ve sivri biberleri ekliyoruz.
  • Daha sonra domates salçası ve küp şeklinde doğradığınız domatesleri ilave ediyoruz.
  • Lezzetlendiricilerle birlikte iç harcımızı yaklaşık 5 dakika pişiriyoruz.
  • Lavaş içerisine malzemeleri ekleyip sıkı bir şekilde dürüm halinde sarıyoruz ve servis ediyoruz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Fast Food Tarifleri Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Sıkma Tarifi
25 Dakika
2-4 Kişilik
18B Görüntüleme
Ali Ronay
Ali Ronay
Ronay’s Deli Kurucu Ortağı & Şefi
Fransız Tostu Tarifi
70 Dakika
6-8 Kişilik
23B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Misket Köfteli Panini Tarifi
12B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.