Yükleniyor…

Malzeme Listesi

  • ½ deniz levreği filetosu
  • 15 gr siyah trüf mantarı
  • 2 adet büyük boy patates
  • 1 çorba kaşığı tereyağı
  • 1 çay bardağı Pınar Süt
  • 1/3 çay kaşığı muskat cevizi rendesi
  • Tuz ve karabiber
  • 250 gr pazı
  • 50 gr morel mantarı
  • 50 gr shiitake mantarı
  • 2 adet orta boy kuru soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 adet havuç
  • 1 adet kırmızı kapya biber
  • 1 adet sarı kapya biber
  • ½ lt Pınar Krema
  • 1 adet ıstakoz kuyruğu ve baş kısmı
  • ¼ çay kaşığı safran
  • 1 adet limon
  • 5 adet defneyaprağı
  • 1 adet orta boy kereviz
  • 1 tatlı kaşığı tane karabiber

Nasıl Yapılır?